De bruisende buurt maakt van M360° de perfecte woonplek. Doordat alles dichtbij is heb je meer tijd over om te genieten.

5 km
van Gent

R4
vlot bereikbaar

Lokale handel
nabij

Trein/bus
verbindingen

Elke donderdag verse producten van de lokale markt.

Merelbeke is een gezellig dorp met tal van voorzieningen. Binnen een straal van enkele kilometer vind je een waaier aan supermarkten -waarvan sommige open zijn tot 20u-, afgewisseld met lokale bakkerijen en beenhouwerijen, goede restaurants en leuke boetiekjes. Op donderdagmorgen kan je bovendien je inkopen doen op de wekelijkse markt.

Ontspannen in een oase van rust.

Om te ontspannen na een drukke werkdag of tijdens het weekend kan je terecht in het Liedermeerspark, dat op nog geen kilometer van M360° ligt. Een prachtig stukje natuur om te gaan picknicken, wandelen of joggen. Hier kom je meteen tot rust.

Uitstekende mobiliteit in en rond Merelbeke.

Er rijden meerdere bussen per uur naar het centrum van Gent en naar de treinstations van Merelbeke en Gent-Sint-Pieters. Ben je eerder een sportief type? Door Merelbeke lopen ook heel wat fietsroutes.

Historische stad Gent op een boogscheut.

Tijdens het weekend kun je volop genieten van het shoppen of uitgaan in Gent. De stad is heel vlot bereikbaar vanuit Merelbeke, ook met de fiets. Na een tochtje van ca. 5 km sta je al in het centrum van Gent. Hier vind je alles om je te ontspannen: gezellige restaurants, charmante steegjes, hippe winkels en een bruisend nachtleven. Dankzij de vele verplaatsingsmogelijkheden in en rond Gent ben je ook snel terug thuis.

Een allround woonbeleving waar bereikbaarheid centraal staat.

Tijd verliezen onderweg door omleidingen en files is voorgoed voorbij dankzij de topligging van M360°. Dankzij de nabijheid van de R4, de op- en afrit van de E40 in Merelbeke en de verkeerswisselaar in Zwijnaarde raak je vlot op je werk en terug thuis. De site is ook heel centraal gelegen voor een uitstapje verder van huis. Werk en vrije tijd gaan hier zonder twijfel perfect hand in hand.

Ligging
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info